Pocetkom dvadeset prvog veka , u svetu se pojavio novi trend koji sve vise uzima maha. To je industrijsnki dizajn . Ovo mozemo dobiti na dva nacina . Koriscenjem vec postojecih elemenata od raznih masina , instalacija I delova razne opreme . Njihovom preradom, uskladjivanjem I doradom mozemo dobiti nesto novo I pre svega , korisno . Drugi nacin je gde se od novih materijala , osebnom vrstom obrade I operacija , dobija nov element industriskog dizajna koji mozemo koristiti u nasem domu, poslovnom prostoru , lokalu … Bez obzira kojim od ova dva nacinia radimo , dobicete veoma izdrzljiv I dugotrajan komad jer kod industrijskog dizajna osnovni akcenat se stavlja na masivne I jake materijale .
I ako na izgled jednostavno , industrijski dizajn je veoma zahtevan prvenstveno zbog toga sto naizgled grub I nedovrsen komad recimo namestaja , mora da zadovoljava neke uslove kao sto je udobnost , bezbednost I slicno .Uz pravilnu izradu I zastitu , Vas komad namestaja industrijskog dizajna , mosete koristiti kaku unutra , tako I na otvorenom prostoru . Bez obzira za koji kod oblik industrijskog dizajna se odlucite , mozete biti sigurni da cete dobiti nesto jedinstveno I unikatno.

U galeriji pogledajte sta smo sve od industrijskog dizajna radili I ukoliko ne vidite nista za Vas , budite sigurni da cemo zajedno doci do resenja koje ce biti dobro I za Vas I za nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Industrijski dizajn u izvedbi RSG Art-a