Kovano gvozdje , kao jedan od najstarijih nacina obrade metala je jos u najranijem dobu nasao primenu u izradi ograda. U pocetku , kovane ograde su bile privilegija samo bogatih I mocnih , ali danas su one dostupne sirem krugu stanovnistva .
Kovane ograde i stepeništa od kovanog gvožđa su veoma elegantni i dugotrajni elementi koji ce se veoma lako će se uklopiti u svako okruženje.
Sa zeljom da ogradimo nas prostor , ograde od kovanog gvozdja , zajedno sa kapijom cine jednu veoma lepu i svrsi shodnu celinu. Takodje ograde od kovanog gvozdja mozemo postaviti I na terase , stepenista I svuda gde postoji potreba za time.
Za razliku od drugih materijala ,zavrsni izgled ograde od kovanog gvozdja moze biti izuzetno raznovrstan sve u zavisnosti kombinovanja elemenata I stila koji zelimo da postignemo.
Takodje , kovano gvozdje uz minimalno odrzavanje, moze trajati takoreci vecno , sto ga cini veoma isplativim. Posto kovane ograde radimo po porudzbini , za svako polje mozemo napraviti nesto sto je karakteristicno samo za Vas I na taj nacin dobijate unikatnu ogradu od kovanog gvozdja.
Ukoliko se ne mozete odluciti kako Vasa ograda od kovanog gvozdja treba da izgleda , kakva tehnicka resenja za ugradnju su potrebna , nasi inzenjeri ce naci njajbolje resenje I dati Vam savet.
Ukoliko ste odlucili za ogradu od kovanog gvozdja , bilo za kucu , terasu ili stepeniste, na pravom ste mestu .

U galeriji pogledajte neke od ograda I stepenista od kovanog gvozdja koje smo mi radili .

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kovane ograde i stepeništa od kovanog gvožđa koje smo mi radili