Nadstrešnice i tende od kovanog gvožđa su odlična zaštita od prirodnih nepogoda i sunca pošto su izrađene od visokokvalitenih materijala.

Onog trenutka kad primetimo da nesto nedostaje na terasi , dvoristu ili na ulaznim vratima ili jednostavno da nam fali jos par kvadratnih metara korisnog prostora , postanemo svesni da je to tenda od kovanog gvozdja .
Tendu od kovanog gvozdja mozemo uklopiti u svaki ambijent , tako da zajedno sa kucom I dvoristem cine jednu zaista sjajnu , jedinstvenu I pre svega , korisnu celinu . Prednost tende od kovanog gvozdja je u tome sto pored izdrzljivosti I cvrstoce , pruza mogucnost raznolikih pokrivki kao sto je crep , tegola , leksan …
Postavljanjem tende od kovanog gvozdja iznad ulaznih vrata , sem sto smo zastitili prostor ispred vrata od kise , vec smo I ulepsali dom I dodali mu notu raskosi . Takodje tendom od kovanog gvozdja , koja ce biti svakako napravljena u skladu sa vec postojecom ogradom, na terasi smo napravili mali kutak za druzeje zasticen od sunca I kise . Svakako, postavljanjem tende od kovanog gvozdja u dvoristu , dobili bi izuzetno lep prostor za okupljanje cele porodice .
Naravno , posto pri izradi I montazi tende od kovanog gvozdja posebnu paznju treba posvetiti stvarima kao sto su staticka nosivost , krutost , stabilnost , nasi injzenjeri ce to resiti I dati najbolje resenje.
U galeriji mozete videti neke tende od kovanog gvozdja koje smo radili , a kad nas pozovete , budite sigurni da cemo I za Vas prostor naci najbolje resenje.

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Nadstrešnice i tende od kovanog gvožđa koje smo mi radili