Kada dodje na red da razmisljamo o ogradi za terasu , balkon ili zastiti za prozor , razmisljamo o mnogo stvari. Kako ce da izgleda , da li ce biti dovoljno bezbedno za malu decu da ne propadnu ili jos gore , da neko nepozvan ne udje.
RSG Art doo Vam nudi resenje za sve to . To su ograde za terase I balkone , kao I zastite za prozore od kovanog gvozdja.Veoma lep detalj na Vasem domu ce svakako biti ograda za terasu od kovanog gvozdja .Sem sto ce ispuniti sve bezbednosne zahteve , ograde od kovanog gvozdja na Vasoj terasi ce dati onaj zavrsni dodir koji ce upotpuniti izgled Vaseg doma I dati mu izgled koji ste zeleli .
Prilikom izrade ograde za terasu od kovanog gvozdja kao I zastitnih resetki , prvenstveno stavljamo akcenat na uskladjivanje bezbednosti I estetike . Za razliku od ostalih materijala , tako nesto je moguce dobiti samo kod ograda za terase od kovanog gvozdja jer kovano gvozdje je sigurno jedan od najjacih I najizdrzljivijih materija .
Uz sve to , ograde od kovanog gvozdja traze veoma malo ili skoro nista odrzavanja.
Takodje ako zelite da niko ne udje ili izadje kroz prozor , pravo je resenje staviti zastitu za prozor od kovanog gvozdja koja moze biti fiksna ili , ako je potrebno , da se moze otvarati.
Na taj ste nacin resili problem I skinuli veliku brigu sa vrata.

Ukoliko imate neke posebne zelje , sve cemo to uzeti u obzir prilikom izrade ograde za terasu
Vase je samo da nas pozovete , a sve ostalo cemo mi resiti

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Balkoni, prozori i Terase od kovanog gvožđa koje smo mi radili